Waarom
Avancefloors?
  • Betaalbare topkwaliteit
  • Eersteklas hout, met zorg bewerkt
  • Een ruime keuze in stijlen
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Duurzame productie
  • Slim kiezen met Six Simple Steps

Kies je houten vloer in 6 simpele stappen

AvanceFloors maakt je de keuze voor een parketvloer gemakkelijk met het slimme online keuzeplan Six Simple Steps. Kies de populaire samengestelde houten vloeren collectie of de vroeger populaire massieve parketvloeren als basis. En stel vervolgens bij AvanceFloors eenvoudig je unieke persoonlijke parketvloer samen. Ga direct creatief aan de slag met de onderstaande links en stel de houten vloer van je dromen samen.

Trendy kleuren

SFEERFOTO'S HOUTEN VLOEREN

Parketvloeren AvanceFloors

De levendige kleuren en de karakteristieke nerfstructuur van een AvanceFloors houten vloer tillen de hele ruimte naar een hoger niveau. Laat je inspireren in ons sfeeralbum en ontdek wat wij voor je kunnen doen.

Bekijk sfeeralbum

 

Assortiment

Een parketvloer volledig naar jouw specifieke smaak en wensen samenstellen? Dat kan met een parketvloer van AvanceFloors! Elke vloer wordt speciaal voor jou gemaakt en pas geproduceerd als de bestelling bij ons binnen is. 

Parket vloer whitewash gerookt wit

Bekijk ons assortiment

 

Recent opgeleverd

houten vloer wit

Van huis zijn is leuk, maar thuis zijn is beter. Als het huis er zó uitziet, kun je je daar wel iets bij voorstellen. De gekozen houten vloer: extra brede vloerplanken in premier kwaliteit.   

Bekijk project

 

Contact

Houtindustrie Schijndel BV
Nieuwe Molenheide 20
5482 ZV Schijndel
The Netherlands

Tel: +31(0)73-5478175
Fax: +31(0)73-5477315
info@hisbv.eu

houten vloeren productie